ZIEKE VENOM TATTOO’S

BEN JE KLAAR VOOR VENOM?
Vandaag komt één van de grootste superheldenfilms van het jaar in de zalen. Venom is gebaseerd op het gelijknamige Marvel Comics-personage en volgt het verhaal van journalist Eddie Brock, die gebonden is aan een buitenaardse symbiont die hem superheldencapaciteiten geeft. De ontwikkeling van de film begon na het debuut van Venom in Spider-Man 3 in 2007 en de opnames begonnen in maart 2017. Deze film valt samen met het universum dat is gecreëerd voor Spider-Man: Homecoming, nadat de deal tussen Sony en Marvel was gesloten.

De film heeft acteur Tom Hardy in de hoofdrol, met acteurs Michelle Williams, Roz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott, Jenny Slate, en Michelle Lee die de hoofdcast afronden. Neem een kijkje in de galerij hieronder om 21 Venom fans te zien die nu al enthousiast zijn over de aankomende film en deel je gedachten over deze epische Marvel tatoeages in de commentaar sectie op Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *