50 CREATIEVE SLEEVES VAN ENKELE VAN DE BESTE TATTOO ARTIESTEN

OVERWEEG JE EEN SLEEVE?
Hoewel micro tattoos geweldig zijn, is groter soms beter. Een groter canvas geeft de tatoeƫerder meer artistieke vrijheid en een sleeve is een uitstekende keuze voor een ontwerp op ware grootte. Sleeves kunnen in een verscheidenheid van tatoeagestijlen worden gezet, met uitstekende voorbeelden van plaatsing en techniek, van traditioneel tot realisme. We hebben met de hand 50 van onze favoriete sleeve tattoos geselecteerd van 10 getalenteerde tatoeƫerders, elk met hun eigen aanpak om groots uit te pakken met inkt. Bekijk onze selectie in de galerij hieronder, en laat ons dan weten welk ontwerp jouw favoriet is in de commentaarsectie op Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *